Syys-lokakuun ohjelma

  • Ma 19.9. klo 17.30-20 pitäjänilta Inkerin luona Martissa. Puhutaan ainakin tulevista tapahtumista ja tanssimaankin mahtuu. Osallistua voit myös Zoomin kautta. Kysy osoite Inkeriltä viestillä: inkeri.lah@gmail.com.
  • Ma 26.9. klo 18-20 pitäjänilta Zoomissa
  • La 1.10. klo 14-16 linnalauantai Turun linnassa. Elävöittämään ovat kaikki tervetulleita, mutta ylle tarvitaan keskiaikainen asu. Yleensä elävöitämme tanssilla, käsitöillä ja toimimalla tunnelmallisena keskiaikamaalauksena. Ilmoittauduthan mukaan Kaarinalle osoitteeseen vouti.unikankare@aarnimetsa.org
  • Ma 3.10. klo 18-20 pitäjänilta Päivin ja Tomin luona Kohmossa. Voidaan jutella vaatteista, käsitöistä, nimistä, kalligrafiasta ja tutkia kirjoja. Paikalla myös kaksi pientä koiraa! Kysy osoite Päiviltä viestillä: paivi.letonsaari@gmail.com. Osallistua voit myös Zoomin kautta.
  • Ma 10.10. klo 18-20 pitäjänilta Zoomissa
  • Ma 17.10. pitäjänilta Annemarien luona Hirvensalossa. Lisätietoja tulossa.

Linkki pitäjäniltoihin Zoomissa: https://utu.zoom.us/j/68826732105

Meeting ID: 688 2673 2105

Passcode: unikankare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: